Hvor kan du finde podcasten?: alle steder du lytter til podcasts :) (den lilla podcast-app på en Iphone, Spotify, mere) og også her: https://restenskalnydes.libsyn.com/


Podcast "Resten skal nydes"

- og et tilhørende gratis fællesskab


Lyt med i min podcast "Resten skal nydes" hvor jeg snakker med andre spiseforstyrrede, med pårørende og med behandlere. Og der er også solo-episoder med mig. 

Du føler dig mindre alene, når du hører andre sætte ord på, hvordan det er at have en spiseforstyrrelse. 

Du kan blive inspireret af andres vej ud af spiseforstyrrelsen. Du får håb, tro,  nye tanker, nye redskaber. 

Hele min mission med podcasten er at inspirere til handling! Du kan godt skabe dit eget "Resten skal nydes"!  

Der hører en lukket Facebookgruppe med til podcasten, som du er hjertelig velkommen i. Her kan du spare med andre omkring udfordringer, tanker, frustrationer samt dele små sejre. Du er ikke alene ♥ 


Link til den lukkede Facebookgruppe:  https://www.facebook.com/groups/527305391175683

Du skal blot anmode - så lukker jeg dig ind ♥ 


Vil du støtte op om mit arbejde med podcasten? Så kan du indsætte et valgfrit beløb på Mobilepay 454524. Din støtte gør en verden til forskel for mig ♥

Du kan også sponsere én eller flere episoder - skriv til mig på mille@ihdumille.dk. Jeg kan sende en hilsen til en, du holder af, eller give dig reklame (hvis du fx har en lille butik, er behandler eller andet). 


At det er muligt at støtte mit arbejde med podcasten er godkendt af Civilstyrelsen.

"Jeg synes, det er fantastisk at høre så mange dele deres meget forskellige historier. At det ligesom bliver fortalt, hvor forskelligt spiseforstyrrelser kan komme til udtryk, og hvor alvorlige og pinefulde de alligevel allesammen er. Det giver mig håb for, at folk generelt kan få en bedre forståelse for emnet. Og for at man kan mødes med anerkendelse og kan tages alvorligt - uanset vægt."

"Alt det du gør for gruppen - for os - betyder virkelig meget for mig. Jeg tror, jeg har læst alt, du har skrevet, læst dine bøger og hørt dine podcastepisoder. Og jeg bliver aldrig træt af at lytte til dig. Du er stadig et kæmpe forbillede for mig.

Din ærlighed gør, at det føles trygt og personligt. Og giver følelsen af ikke at være alene. Du bruger din egen viden og erfaring, men du er også selv nysgerrig på, hvad andre har af erfaringer, og det gør, at det føles ligeværdigt og personligt!

At din podcast rummer så stor forskellighed gør, at der er plads til os alle sammen. Tak tak tak.

Du gør et kæmpe arbejde." "Trods flere år med terapi, er det først gennem podcasten, at jeg for alvor har forstået, at jeg skal leve MIT liv og ikke alle andres. Derudover bruger jeg også episoderne som afsæt for gode snakke, da både jeg selv og mine nærmeste er flittige lyttere.

Endelig er det facebook-fællesskab, som er opstået på baggrund af podcasten, ufatteligt givende. At have en spiseforstyrrelse kan føles meget ensomt, men i gruppen hjælper vi hinanden med alle de små (og store) hverdagsproblemer, som kan være svære for andre at forstå. Det giver mig mod og tro på, at kampen er det værd."


"Har hørt alle episoder, og hver gang der udkommer en ny, er jeg hurtig til at få den hørt! Kæmpe inspiration. Det føles lidt som en slags mental støtte at høre andre og deres kampe, som man kan spejle sig i og blive motiveret af, og føle sig mindre alene i det kaos man selv føler.""Jeg bliver glad for at høre, at der er håb for at få det bedre! At det faktisk er muligt at få et liv, hvor spiseforstyrrelsen ikke er det, der fylder i hovedet 24/7. Især på de dage, hvor den er ekstra styg er det rart, at kunne sætte din podcast i ørene og gå en tur."

"Jeg fik kendskab til podcasten via en frivillig-kollega, som anbefalede podcasten til dem, der kommer i LMS-rådgivningen. Efter jeg selv har hørt alle episoderne, anbefaler jeg den også, hvis jeg fornemmer, at borgeren gerne vil have et eller andet at støtte sig til mellem samtalerne. Jeg synes, jeg kunne genkende mange ting fra min egen tid som spiseforstyrret, og jeg ville selv gerne have haft andre perspektiver på det, dengang jeg var syg... så tror jeg måske, jeg var kommet videre, før der var gået 17 år."