Klubben til dig, der vil arbejde for at få et Resten skal nydes-mindset!

- sammen med andre og mig

Hvem er klubben til?

Den er til dig, der er spiseforstyrret - både dig der først for nylig har erkendt spiseforstyrrelsen, dig der er "på vej ud", og dig der symptommæssigt er nået langt men stadig mangler noget tankemæssigt. 


Du skal arbejde med, hvordan DU får et "Resten skal nydes-mindset", og det vil der være masser af inspiration til i klubben uanset, hvor du er i din proces.


Måske er du ikke klar til at handle endnu... men så kan du suge til dig, det vil lagre sig i dig, og - når du er klar - vil du kunne bruge det. Det er ikke spildt, selv om du ikke føler, at du kan handle på noget af det, der bliver bragt til fadet i klubben. Det kommer! Er du vedholdende, nysgerrig, åben for tilgangen... så skal du bare se :) 


Er du allerede "på vej ud", er måske i en behandling - vil det hjælpe dig SÅ meget at være med her i klubben! Du får vigtige redskaber, der supplerer din behandling SÅ godt. 


Og er du symptomfri (dvs. maden fylder mindre/er ikke så svær mere) så du på mange måder ikke føler dig spiseforstyrret mere - men alligevel føler du dig ikke helt fri! - så er det lige netop mindsettet, du mangler at arbejde med. DET gør vi i høj grad i klubben!


I er alle HJERTELIG velkommen, og I kan suge til jer i det tempo, I selv er klar til


Klubben er IKKE behandling. Men det er et fantastisk supplement og/eller en "jeg-bliver-klar" til at gå i behandling. 


Er du pårørende, er du også hjertelig velkommen i klubben - du kan suge til dig, så du bliver i stand til at støtte og hjælpe bedre ♥Hvordan?


Du får adgang til en side i noget, der hedder EasyMe - her vil jeg dele videoer, lydfiler, "opgaver" mm. med dig Alt kan du tilgå, når DU vil, og så mange gange du vil - så længe du er medlem af klubben. 


Selve kommunikationen med mig og andre i klubben foregår i en lukket Facebookgruppe, som du har adgang til, så længe du er medlem af klubben. Hvis du ikke ønsker at være med i Facebookgruppen, er det helt ok. Du får stadig adgang til materialet.

Hvad koster det?


Det koster 44 kr. om måneden. Den første måned er gratis. Du kan til enhver tid melde dig ud. Ingen binding.Hvad får jeg for pengene?


  • "Møde" med mig på Zoom hver 14. dag. Her kan du stille mig spørgsmål - alle dem du vil.

  • Èn gang om måneden snakker jeg med en gæst fra podcasten. Episoderne ligger jo frit og gratis for alle, men ved at være med i klubben, kan du komme helt tæt på dem, jeg har med i podcasten og få uddybet, hvad du sidder tilbage med af spørgsmål, når du har lyttet til episoden med vedkommende. Dette foregår ligeledes på Zoom.

  • To gange om måneden laver jeg er særlig træning til dig i klubben. Jeg giver opgaver - forslag - til, hvad du kan gøre for at flytte dig. Det vil være nye tanker, der kan inspirere dig, samt konkrete opgaver du kan tage til dig og bruge, hvis du har lyst.

  • Derudover vil jeg lave opslag i den lukkede Facebookgruppe - fulde med postive vibes, redskaber, konstruktive tanker, hep, inspiration, motivation og en ordentlig røvfuld kærlighed og opbakning ♥

  • Og det hele vil blive liggende, så du kan tilgå det, når det passer dig. Recovery er ikke lineær. Så vid at du kan gå ind og ud af det hele, når du er der, hvor det giver mening for dig. Hvordan kommer jeg med i klubben?


Det gør du lige her: Login til klub-materialet finder du her (du kan logge ind, når du har tilmeldt dig):

https://restenskalnydes.easyme.dk/


Og når du er blevet medlem, kan du komme med i gruppen på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/restenskalnydesklub