Lydfiler til dig! 


Kender du til, at du rigtig gerne VIL ud af spiseforstyrrelsen, og du kan love dig selv højt og helligt, at NU gør du noget andet? Men det er rigtig svært, når tankerne bliver VED med at køre i den samme rille. Du kan få brikker på plads hos psykologen/i behandlingen, men når du er dig selv derhjemme... tager de spiseforstyrrede tanker og vaner over. 


Tænk hvis du kunne sætte en stemme i øret, der hjalp dig på andre og BEDRE tanker?! En stemme, som kunne hjælpe dig med at sige spiseforstyrrelsen imod, så du også HANDLER mod den. 


Sådanne lydfiler har jeg lavet til dig. 


Jeg vil hjertens gerne være den stemme, der sammen med dig, siger spiseforstyrrelsen imod. Du skal blot huske at tage lydfilen i øret! Så har du mig som buddy ♥ Så er du ikke alene mere ♥


Herunder kan du læse om de lydfiler, jeg har lavet (og jeg tilføjer løbende flere). Prøv dem af og mærk at de gør en forskel for dig (hvis du bruger dem, som jeg har skrevet). 


Hvis du har stor glæde af at have mig i ørerne, kan du også prøve mine onlineforløb - som også er lydfiler, der guider og hjælper dig med at rykke dig. Et onlineforløb er mange lydfiler; struktureret så du følger et udviklende forløb. 


Derudover kan jeg lave en personlig lydfil til dig, hvor jeg - efter en personlig samtale med dig - kan indtale lige præcis det, som DU har brug for at høre/blive husket på. Læs under "Personlige samtaler".


Morgenlydfil

Disse lydfiler skal du tage i ørerne som det første om morgenen, når du vågner - mens du stadig ligger i sengen. Gør det hver morgen, og du vil begynde at ændre den indstilling, du går ud i dagen med!

Pris: 44 kr.

Aftenlydfil

Disse lydfiler skal du tage i ørerne som det sidste om aftenen, når du ligger i sengen og skal til at sove. Gør det hver aften, og du vil begynde at ændre den indstilling, du slutter dagen med!

Pris: 44 kr.

"Efter overspisning eller bræk"-lydfil

Denne lydfil skal du tage i ørerne, når du har overspist og/eller kastet op. Normalt tager du sikkert hammeren frem og slår dig selv hårdt i hovedet. I stedet skal du lytte til mig i denne lydfil.

Pris: 44 kr.