”Lyster – en gør det selv bog for kvinder” er ikke fortsættelsen til ”Lad mig bare forsvinde” og ”Hvor ser du godt ud!"

Det er en bog til alle kvinder - ung som gammel - om kærlighed, lyst, sex og nydelse. Især til kvinder, der – som mig – har/har haft svært ved at mærke sig selv, og som derfor kæmper med selvhad, kropshad, orgasmeproblemer og et nydelsesløst liv.

Hvad kan du så gøre? Hvordan kommer du i kontakt med din lyst? Hvad betyder det for os kvinder at mærke og ikke mindst følge vores lyst? Både i forbindelse med sex men i høj grad også på alle andre områder af livet. Og hvorfor har så mange kvinder svært ved at få orgasme? Hvordan lærer du det? Hvad har jeg og andre kvinder gjort?

Løbende gennem bogen fortæller jeg om min egen udvikling, hvilke øvelser der har hjulpet mig og om mit syn og mine tanker inden for kærlighed, lyst og det seksuelle. Jeg har også interviewet en masse kvinder om deres syn på lyst, nydelse, krop, sex, orgasme og kærlighed – du kan bl.a. læse om en kvinde, der er til tantra, om en der er til SM, om en ung pige, en ældre kvinde, en kvinde der har født, en lesbisk og om en kvinde der er til analsex.

Lad dig inspirere af interviewene, af min fortælling og af øvelserne. Du får helt sikkert LYST til at dyrke dig selv og din lyst, når du har læst bogen!

PS. Og mænd må meget gerne læse med. Det kunne jo være, at I også lærte noget…

”Lyster – en gør det selv bog for kvinder” er min tredje bog, og den udkom d. 8. marts 2010 på Forlaget Aronsen.