Her kan du læse nogle af de kommentarer, som jeg har fået til "Lad mig bare forsvinde" (= "En anoreksipiges dagbog" i 2. oplag). Jeg bliver altid glad for en kommentar, så skriv gerne til mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Hej Mille 

Jeg har lige slugt din første bog råt (altså ikke helt bogstaveligt, selv om jeg har spist mange mærkelige ting gennem tiden…). Det var ret surrealistisk for mig at læse din bog, for jeg genkender mange ting i mig selv fra dit liv, så det var næsten som at læse en beskrivelse af mig selv i mange tilfælde.. Jeg er selv tidligere spiseforstyrret (dog med overspisning) og læste også ernæring og sundhed, hvilket drev mig længere og længere ud i spiseforstyrrelsen. Jeg overvejede ved hver ferie (og flere gange derimellem) at droppe ud, men fik altid overbevist mig selv om, at jeg skulle gøre det færdigt - også selvom det endte med at koste mig mit livs kærlighed.. Jeg har egentlig i mange år haft mere lyst til at lave noget kreativt og føler mig vildt inspireret, når jeg hører om andre, der er indenfor musik-/TV-branchen, er forfattere, foredragsholdere eller lignende. Men det var jo ikke noget, jeg bare kunne gøre (..!). Det seneste år har jeg gået og samlet inspiration sammen til en bog og været i gang med forberedelserne til at starte som selvstændig - så det hele var kørt i stilling - men usikkerheden holdt mig tilbage (tak til Janteloven..). Nu har jeg dog besluttet mig for, at jeg ikke længere vil holde mig tilbage, men i stedet følge mit hjerte 100%!! Og jeg har derfor bedt om orlov fra jobbet for at udleve disse to drømme. Jeg kan mærke, at det er der, mit hjerte fører mig hen! Og jeg har allerede oplevet at befinde mig i Skriveboblen, som du beskriver, når jeg nedfælder mine tanker og følelser, selvom jeg kun lige er gået i gang. Hvor er det en fed følelse!
Jeg vil bare sige dig tusind tak for din ærlighed i bogen - jeg glæder mig til at læse efterfølgerne!Den første har i hvert fald været en stor inspirationskilde og bekræfter mig i, at jeg har truffet det rette valg. Blandt andet denne beskrivelse i bogen, som jeg også kan se, du har fremhævet på din hjemmeside, var med til at bekræfte at jeg skal gå efter det, jeg drømmer om: "Jeg vil være et festligt indslag! Det er min drøm. At bidrage med positivitet, humor, sjov, glæde og få andre usikre kvinder til at tro på sig selv og turde springe ud, som jeg gør nu." Det siger jo alt! Og det er præcis der, jeg også vil hen nu.. Du er virkelig en rollemodel og du kan sagtens være stolt af det, du har opnået i dit liv. Selvfølgelig både dine bøger, din sexologuddannelse og din virksomhed - men vigtigst af alt; at du har fundet lysten til at være dig! Du er en af de stærke kvinder, du selv beskriver i din bog, som vi andre kan beundre for din styrke og for dit mod. TUSIND TAK!

De bedste og varmeste hilsener fra M.

Hej Mille
For ikke så frygtelig længe siden blev jeg færdig med at læse din bog 'En anoreksipiges dagbog'. Normalt er jeg en hurtig læser - især hvis jeg syntes, at det jeg læser er spændende, men af en eller anden grund tog det mig længere tid at læse din bog, selv om jeg syntes, at den er både fantastisk og velskrevet. Årsagen er nok, at den kommer meget tæt på. Jeg lider selv af en spiseforstyrrelse og har gjort det i mange år. Mange af de tanker og følelser du beskriver i bogen kan jeg virkelig nikke genkendende til - især alle de der mærkelige ting man som spiseforstyrret gør, næsten pr. automatik. Selvhadet, de destruktive tankemønstre og frustrationen. Alle de indgroede vaner som man inderst inde godt ved ikke giver nogen rationel mening, men som alligevel holder en fanget dag efter dag efter dag. 
Men en af de ting jeg virkelig kunne kende fra mig selv, var din store bevidsthed omkring sygdommen, og den måde du i din dagbog reflekterede over den på. Især den der frustrerende følelse af være bevidst om sygdommen, men samtidig være så fanget i den at man føler sig magtesløs, kan jeg nikke genkendende til.
Det gav mig utrolig meget at læse din bog, og især den sidste del af den inspirerede mig meget. Det var meget interessant at læse om, hvordan du gradvist har frigjort dig mere og mere fra spiseforstyrrelsen og virkelig kæmpet for en fri og lykkelig tilværelse. Det gav mig håb for, at jeg også en dag vil kunne komme til at leve et liv, hvor jeg ikke er fanget i min spiseforstyrrelse. 
I dag faldt jeg så over din blog Restenskalnydes, da jeg søgte lidt rundt på nettet efter blogge og hjemmesider med fokus på vejen ud af en spiseforstyrrelse. Det er meget motiverende at kunne læse om dine tanker og overvejelser omkring det at være "kommet ud på den anden side", og jeg er sikker på, at det vil kunne hjælpe mig rigtig meget at læse med. 
Alt i alt vil jeg bare sige tusind tak for at du deler dine tanker og overvejelser så åbenhjertigt. Du skal vide, at det er en kæmpe hjælp og inspiration for mig. Jeg er sikker på, at du både med din bog og din blog har givet håb til rigtig mange. 

Hej Mille

Jeg er i gang med "Lad mig bare forsvinde", og jeg er snart færdig med den – desværre! Jeg vil bare sige, at den er rigtig rigtig god! Den måde du får sagt tingene på deri er rigtig godt skrevet og også ret humoristisk engang imellem. Jeg elsker at læse i den bog, og jeg glæder mig til, at jeg skal i gang med den næste! Faktisk kan jeg slet ikke vente.
Din situation minder meget om min – og så alligevel slet ikke. Jeg har også problemer med mad, men slet ikke på samme måde. Men jeg kan forstå din måde at tænke på omkring det hele. Jeg er også selv meget perfektionistisk og går meget op i, at jeg klarer alle tingene GODT. Det har taget mig lang tid at forstå, at jeg faktisk har et problem, til at anerkende det. Til tider står jeg heller ikke helt ved det. Men din bog fik mig til at tænke mig om – jeg har brug for hjælp NU, inden det går helt galt. Maden, vægten og tankerne styrer min dag nok nu, og det skal sluttes, før jeg slet ikke kan komme ud af det. Så det vil jeg sige tak for :) Og så vil jeg bare sige, at det er utroligt flot, at du har fået sammensat sådan en god bog og faktisk har blottet halvdelen af dit liv til så mange mennesker. Det er et stort og smukt stykke arbejde!

Kram S.

Kære Mille!

Jeg har lige læst din bog ”Lad mig bare forsvinde”, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget din bog har hjulpet mig! Jeg har ikke nogen form for spiseforstyrrelse eller noget lignende. Men du/din bog har fået mig til at indse og forstå, at jeg skal holde fast i mine egne meninger og holdninger. Du har virkelig hjulpet mig igennem en svær periode. Og det skal du have tak for! Du aner ikke, hvor meget det betyder for mig og mine omgivelser. Så jeg siger mange tak!
Du har været igennem en masse, men at du kunne komme oven på, på den måde, er helt utroligt! At du nu er kommet videre og så langt, med bøger og dansetimer, er fantastisk!
 
Kærlig hilsen og TAK fra E.

♥ 

Hej Mille

Nu har jeg læst din bog "Lad mig bare forsvinde" tre gange, og hver eneste gang har den gjort et kanon stort indtryk på mig. Bogen er skrevet virkelig godt, og man bliver draget af din historie. Jeg har aldrig selv haft anoreksi eller bulimi - men din bog har fået mig til at tænke over, hvor galt det faktisk kan gå. Jeg er blevet meget interesseret i emnet spiseforstyrrelser og har læst en masse om det efter at jeg læste din bog. Men intet af det jeg har læst, har påvirket mig på samme måde som din bog. Jeg har 2'ern ("Hvor ser du godt ud") af din bog liggende ved siden af mig - ulæst endnu, men den skal læses ligeså snart, at tiden er der. Jeg håber (og tror) at den er ligeså god som 1'ern var, og jeg er sikker på, at den også bliver læst et par gange. Jeg vil slutte af med at ønske dig alt held og lykke fremover.

Kærlig hilsen S.

Hej Mille

Nu har jeg haft lånt "Lad mig bare forsvinde" på biblioteket og læst den for 2. gang, og den er en af de bedste bøger, jeg har læst. Selvom jeg kunne huske nogen ting fra den, var den ikke mindre interessant at læse for anden gang, nærmere tværtimod!
Jeg glæder mig meget til at få læst "Hvor ser du godt ud!", da jeg er spændt på hvordan du er kommet videre med dit liv, især efter din (u)lykke, hvor du jo har måttet konfrontere angsten for maden.

Mange hilsner A. 

Kære Mille

Tak for, at du har været så åben og ærlig omkring dine problemer med relationer til familie, venner og kærester, valg af uddannelse, usikkerhed omkring din fremtid, det ikke at vide, hvem du er, og hvad du vil med livet. Et kaos af følelser, tacklet med maden, det eneste, der kunne kontrolleres. Og ikke mindst tak for din meget konkrete beskrivelse af, hvad det var der gjorde, og hvordan det var, du tog skridtene ud af madhelvedet, hvordan du kom til at mærke, hvem du er, og hvad du vil. Din fremragende bog rummer så mange beskrivelser, så mange tanker og handlemønstre, der på skræmmende vis ligner det, jeg selv har været igennem.
Tusind tak for en utroligt inspirerende bog, der virkelig har sat nogle tanker i gang om, hvor det kan være, at enden af garnet er. Nu skal jeg så bare i gang med at vikle garnnøglen ud.
Al muligt held og lykke til dig - jeg glæder mig meget til at læse din nye bog...

Hilsen M.

Hej Mille

Først vil jeg sige: super fantastisk bog!! Hårrejsende!!
Jeg har ikke selv anoreksi eller anden form for spiseforstyrrelse, og det er ikke derfor min interesse er faldet over din bog. Jeg er sygepleje-studerende og har i forbindelse med uddannelsen valgt at skrive om sygepleje til unge piger med anoreksi, og derfor besluttede jeg mig for at læse din bog. Og hvor er jeg glad for, at jeg gjorde dette!
I starten blev jeg rigtig sur på dig, det indrømmer jeg gerne. Det irriterede mig grænseløst, at du nedgjorde dig selv, kaldte dig selv for beskidt og klam. Så skete der noget… pludselig gik noget op for mig: jeg befandt mig i et univers jeg slet ikke kendte til... et univers der for hver dag i dit liv bragte mig længere og længere ind i din tankegang... følte jeg mig så hjælpeløs for jeg vidste godt, at for hver dag jeg læste i dagbogen, kunne jeg ikke råbe dig op, hjælpe dig, gøre noget... andet end at følge passivt med bogen igennem. Og det var inspirerende! Der var specielt én ting, der rørte mig, da jeg nåede slutningen af din bog: "Selv gamle damer rejser sig op for mig i bussen! Jeg ville ønske, at jeg havde mødt den samme forståelse".
Gennem din bog har jeg fået en større og meget tættere beskrivelse af, hvad det vil sige at leve med en spiseforstyrrelse. Din bog har ikke kun givet stof til eftertanke omkring plejen til spiseforstyrrede, men også vist hvor vigtigt det er at medtænke, at der findes et menneske med følelser i sygdommen.

Kh. P.

Hej Mille

Jeg vil sige, at jeg synes, det er en fantastisk bog, du her har skrevet. Jeg læste den på to dage. Den var hård at læse - virkelig hård. Det er så ufattelig svært at forstå, at nogen kan behandle sig selv på den måde. Men jeg forsøger at få noget indsigt i det, da min datter lige nu er indlagt på psykiatrisk afdeling af samme årsag. Hvor er det altså svært. Men jeg vil sige Mille, du har hjulpet mig en del med at forstå nogle ting, og det håber jeg kommer min datter til gode. Tak for en meget velskrevet bog. Ser frem til den næste kommer.

Mange hilsner fra en mor

Kære Mille.

Åh Gud.. Din bog rørte mig dybt! Selv har jeg aldrig haft anoreksi og bulimi, heldigvis. Men din bog har gjort et stort indtryk på mig! Det at du blotter dig selv, dine drømme, dine tanker og dine minder, har fået mig til at holde helt af dig. Jeg genkendte følelsen af ikke at være god nok. Sådan har jeg det tit. Jeg glæder mig meget til din næste bog!
Jeg ønsker dig alt godt i fremtiden, kære Mille.

De kærligste hilsner, M.

Tak Mille, tusind tusind tak.

Jeg må blive ved at kæmpe! Det er dejligt at blive bekræftet i, at der rent faktisk er en vej ud af det her helvede. Og dog utrolig skræmmende at sidde og læse en dagbog der lige så godt kunne være skrevet af mig. Jeg genkender mig selv i alt.
Jeg kan slet ikke takke dig nok. Jeg ønsker dig alt godt fremover.

Kh. K.

Kære Mille

Jeg skriver til dig for at sige tak for din bog. Jeg har levet med en spiseforstyrrelse i over 6 år og aldrig har jeg følt mig så forstået, som da jeg læste din bog. Det er skræmmende, hvordan jeg kan genkende mig selv ned i mindste detalje – lige fra overdrevet brug af Läkerol, tyggegummi og Pepsi max – til spiseflips, bræk, indkøbsturene, sulten og alt det andet lort man byder sig selv. Du spørger ofte dig selv i bogen, hvorfor fanden du gør det – det samme gør jeg, og svaret er nok, at man ikke kan finde ud af at leve, man overlever bare. Et eller andet sted ved man jo heller ikke, hvem man er uden spiseforstyrrelsen. Noget af det som er meget svært for mig er, at folk tror man er rask, når man er blevet en fed anorektiker, mens sandheden er, at når jeg har været tykkest, har jeg haft det værst. TAK, TAK, TAK fordi du sætter ord på det – det er så svært…
Jeg har endnu ikke fundet vejen ud – men din historie giver mig håb – håb om en dag at livet bliver værd at leve. Håb om at omverdenen en dag vil stoppe med at se det fysiske ydre som det eneste svar.
Jeg kommer til dit foredrag d. 9. september – jeg glæder mig til at se dig og høre mere om dit liv nu. Måske har du endda nogle gode råd jeg kan bruge (til at blive rask altså!). Tusind tak for din bog, dit mod – jeg ønsker dig alt det bedste fremover.

Kærlige hilsner C. (også en fed anorektiker)

Hej Mille

Jeg vil bare tak for en skide god og personlig bog!
Jeg kæmper selv mod anoreksien og synes, at det er enormt rart at vide, at jeg ikke er den eneste med de sindssyge tanker! Flere gange tænkte jeg - hold kæft, det er jo lige præcis sådan jeg har det! De to sidste kapitler gav mig virkelig noget at tænke over. Hvad pokker får jeg ud af at have kontrol over maden kontra alt det andet jeg går glip af? Jeg vil ikke længere lade spiseforstyrrelsen styre mit liv - jeg vil selv!
Jeg ved, at vejen er lang og hård, men du har hjulpet mig et skridt på vejen! TUSIND TAK!

Kærlig hilsen K.

Hej Mille

Jeg synes, at det er en rigtig god bog, du har skrevet. Den er velskrevet (meget sjovt at se udviklingen i dit sprog), den er interessant og ikke mindst er den rigtig skræmmende. Hvordan kan dit selvværd mon være blevet så tyndslidt!!! For det er det, det hele handler om, når man ikke "fortjener" at have det godt. Bogen er lærende uden at være belærende, du skriver om dit liv råt for usødet - det virker i hvert fald som om der ikke er blevet lagt fingre imellem. Jeg synes, at hver eneste folkeskole med respekt for sig selv bør indkøbe et eksemplar at din bog. Jeg tror, de fleste unge teenagere i en eller anden grad kredser omkring mange af de samme problemstillinger og tanker, som du beskriver i din bog. Og det er altid rart at vide man ikke er den eneste i verden... specielt når man er en følsom teenager. Jeg synes bare, det er super godt, at du har overskud og mod til at udbrede budskabet. Ønsker dig alt mulig held og lykke med det.

Kærlig hilsen J.

Kære Mille

Tak er kun et fattigt ord (som nogen siger), men jeg vil faktisk takke dig. Efter at have læst din bog blev jeg både lettet, glad, rørt... men allermest sidder jeg tilbage med en følelse af taknemmelighed. Tak fordi du sætter ord på følelserne og frustrationerne, tak fordi du også giver pårørende gode råd til hvad de (vi) kan gøre og ikke gøre og tak fordi du støtter så mange piger! Og ikke mindst tak fordi du skrev bogen.

Mange kærlige tanker, A.

Hej Mille

Hold da kæ** hvor er du sej! Du kan nok gætte, at jeg har købt og læst din bog. Imponerende, fængende og ikke mindst skræmmende (!) historie – tak fordi du deler den med hele verden. Jeg er ikke i tvivl om, at du kommer til at gøre en forskel for rigtig mange mennesker, som lærer dig at kende gennem bogen og dine kommende foredrag. Største minus ved bogen er, at man sidder tilbage med en…”MERE, MERE, MERE” fornemmelse! Kommer der en opfølgning? … ellers kan jeg måske få dig til at sende mig en scannet kopi af den videre dagbog (bare ugentligt… det er ok).
Nå, men jeg glæder mig til at følge dig i dit videre forfatterskab og karriere som foredragsholder. Rigtig meget held og lykke.

- A.

Kære Mille

Jeg slugte din bog på to dage - hvor er det vildt! Jeg kunne sidde og smågrine, samtidig med jeg havde lyst til at græde. Hvor har du bare haft sindssygt meget at kæmpe med, og hvor har du dog bare været god til at skjule det!
Det, der rørte mig mest, var den episode hvor du bliver ved med at spise honning og syltetøj og så ud og brække dig og så ind og spise honning og syltetøj og så ud og brække dig igen og igen og igen... Jeg følte så meget med dig og fik tårer i øjnene. Hvor er det sejt, at du er nået så langt, men det har godt nok også taget sin tid og sine kampe! Godt gået at du holdt/holder ved! Du har utroligt mange gode ordsprog, som virkelig får én til at tænke sig om. Selv om jeg ikke lider af anoreksi, så har jeg temmelig mange af de samme tanker, som du. Jeg er overbevist om, at du kan hjælpe rigtig mange med den her bog! Glæder mig meget til du udgiver dine næste bøger - det er det her, du er født til, til at skrive og til at hjælpe andre og være et forbillede for dem, der mangler eller ikke kan finde deres power! Du er for sej!

Knus og kram ML

Hej Mille!

Du skal vide, at du VAR en fantastisk pige, ER en fantastisk pige.. og altid VIL være en fantastisk pige. LÆR DET for fanden!! Og med alle dine kvaliteter, begavelse, sødme, skønhed og styrke er jeg 100 % sikker på, at alle dine bekymringer om mand, børn, uddannelse og alt det andet race-i-livet pjat nok skal tilsmile dig før eller siden, hvis du ønsker det. Du er inde på den helt rette vej nu. Og du har i særdeleshed fortjent, at det kommer til at gå dig godt. Hvad enten du tror på det eller ej. Ja, jeg ved godt, hvordan det er at være bagefter på den front. Og hvad det kan gøre ved selvværdet. Og jeg kan også genkende en masse af de andre ting, du har oppe at vende med løsrivelse, turde stole på sine egne beslutninger osv. Alt sammen noget der giver stof til eftertanke. Husk på, at det er vores fejl og mangler, der gør os til mennesker, charmerende og interessante. Og ikke at vi er perfekte. Som i bund og grund er forudsigeligt og uinteressant.
Bogen må virkelig være et stort skridt i din udvikling. At kunne åbne op for så nære detaljer til offentligt skue kræver noget særligt. Jeg er stolt på dine vegne. Og jeg ser frem til din næste bog.

1000 knus og tak for indsigten i dit liv – J.

Hej Mille

Jeg vil egentlig bare fortælle dig, at din bog rørte mig dybt, læste den på 2 dage, og jeg græd og grinte med dig. Selv om jeg ikke har haft en spiseforstyrrelse, ramte det lige plet, og det bedste var, at jeg tænkte, at jeg ikke er alene om at have sådan nogle mærkelige tanker, om mig selv – at jeg ikke er god nok, at jeg skal være den søde pige, være som andre forventer og til sidst overhovedet ikke ane hvem man selv er… I stedet for bare at sige, at jeg er, som jeg er, og det er godt nok... Hvor mange gange har jeg ikke tænkt, at jeg må have det mest mærkelige hoved på denne jord, og hvis nogen vidste, hvad jeg tænker, ville de tro, at jeg var sindssyg... Det var meget befriende at læse. Tak for dit store mod – det kræver noget at sige det højt! Men husk at "monsters live in the dark" – det gør dine monstre i hvert fald ikke mere!!

Tak for din åbenhed og dine tanker – kærlig hilsen S.

Hej Mille!

Jeg har læst din bog, jeg har nærmest slugt den. Den ramte mig lige i solar plexus, og jeg var så glad for at opdage den, og for at opdage dig. Jeg selv er 30 år, lider af bulimi og jeg vil vove at påstå, at jeg er på vej ud af det. Har gået i terapi jævnligt de sidste 2 år, så jeg kæmper en brav kamp, men vejen er lang og fyldt med udfordringer. Jeg opdagede dig helt tilfældigt, da du talte i "Tværs", og du fangede mig lynhurtigt. Det gjorde du, fordi du talte om spiseforstyrrelser, som du gjorde. Jeg kunne høre, at du vidste, hvad du talte om og blev glad for, at du ikke talte om symptomer (som ellers alt for ofte dominerer). Du fangede mig også fordi, du er 28 og ikke er hverken blevet misbrugt eller noget lignende som barn. Jeg kunne fornemme så mange lighedspunkter mellem mig selv og dig, og det var så rart at opleve. Så da din bog udkom, skyndte jeg mig ned i boghandlen for at købe den, og jeg må sige, at jeg blev ret chokeret. Chokeret over hvor mange gange det lige så godt kunne ha' været min egen dagbog, jeg læste i. Så mange regler, så mange tanker som jeg troede var mine egne helt private, og så kan jeg læse det samme i din dagbog. Chokket blev til glæde (glæde er måske en mærkelig følelse at nævne indenfor dette ikke-glædelige emne, men det var altså glæde jeg oplevede.)
Glæde over at der er en, som har det som mig.
Glæde over at jeg faktisk følte mig forstået.
Glæde over at du tør at udgive din dagbog. Jeg tror, det er så godt for mange, både for spiseforstyrrede, pårørende og så ville jeg ønske at alle indenfor lægevidenskabens verden ville læse den.
Glæde over at du bevidst har valgt at fjerne alle tal fra dagbogen.
Og glæde over at jeg opdagede dig.
Kæmpe stort tillykke med bogen, synes du er meget modig.
Keep up the good work.

Mange kærlige tanker A.M.

Kære Mille!

Så fik jeg læst din bog. Den rørte mig virkelig. Selv om det jo er et hårdt og råt billede af, hvordan dit liv har været de sidste 11 år, får du med din humoristiske sans givet bogen en sødme, så man ikke kan lade være med at smile lidt og huske tilbage til ens egne skøre teenage-tanker! Det var altså også et godt spark, du lige fik givet hele vores hospitalsvæsen. Så kan de lære det!! Den gav også stof til eftertanke, om hvordan vi kvinder altså skal til at lære ikke at være helt så hårde ved os selv. Det er vist noget, vi alle kan nikke genkendende til, anorektiker eller ej. Nå, men kort sagt: Super flot gået! Der er ingen tvivl om, at det er forfatter-vejen, der er din rette hylde. Er stolt af at kende dig.

Mange knus og kram L.

Kære Mille

Tillykke med din bog. Hvor er du kanon god til at skrive, men hvor har du været grueligt meget igennem. Da jeg havde læst de første 70 sider og skulle i seng, kunne jeg ikke sove. Jeg lå og tænkte på dig hele tiden. Jeg så dig i Go´aften Danmark, hvor du fortalte, at du stadig havde de syge tanker om mad, men jeg håber, at du har et fornuftigt forhold til mad nu. Jeg tror, at du er kommet på den rette hylde med at blive forfatter – bliv ved med det, du skriver simpelt hen kanon godt. Jeg vil ønske dig lykke og held i fremtiden.

De kærligste hilsner fra H.

Hej Mille

Tak fordi du har delt dine dagbøger med mig! Din bog er bare suveræn - ikke alene kan den hjælpe rigtig mange mennesker, men du skriver også kanon godt. Du er nu blevet en rigtig forfatter, og hold da op hvor du også egner dig til det! Jeg håber virkelig, du kommer til at skrive mange bøger, og helst gerne snart for jeg har haft helt abstinenser efter jeg blev færdig med din bog. Jeg vil læse mere!!! Jeg har aldrig læst en bog så intensivt og hurtigt - og jeg som falder i søvn ligegyldig hvad jeg læser, var lysvågen, og jeg måtte meget ufrivilligt lægge bogen fra mig kl. 1 om natten, da jeg skulle på arbejde næste dag. Bogen var så også det første, jeg greb, da jeg kom hjem dagen efter, og så blev den læst færdig. Det var så rart at du satte ord på så mange af de ting, som jeg har gået med inde i hovedet i så mange år. Jeg har sagt til min mor, at hun skal læse din bog, for så vil hun forstå mig bedre. Din bog fik mig både til at grine og græde! Flere af de episoder du beskriver, fik mig til at huske ting, som jeg også har oplevet og bare fuldstændig glemt/undertrykt. Jeg kunne ikke lade være med at lægge mærke til datoerne i bogen. Det skræmte mig virkelig, at jeg kunne huske tilbage på forskellige tider, hvor vi har snakket sammen, hvor du fortalte, at nu havde du det godt - og så havde du det i virkeligheden ad helvedes til. F.eks. har du altid sendt de sødeste hilsner på min fødselsdag, og det var nogle af de dage, du havde det vildt dårligt - og alligevel havde du overskud til at sende mig en tanke - for helvede Mille, hvor har du bare tænkt for meget på alle andre end dig selv! Det er så dejligt at opleve, hvor langt du er nået. Al den enorme styrke du har, som du altid har brugt til at styre din mad, er virkelig kommet til udtryk på den positive måde nu! Og jeg er sikker på at den styrke vil føre dig langt i livet!!!

Kæmpe knus E.

Kære Mille,

1000 tak for at du har delt din dagbog, dine tanker, følelser og dit liv med mig og alle der har brug for et stærkt menneske som dig. Du er virkelig guld værd. Du tør stå ved det, der er svært og kan være ærlig omkring det, hvilke mange ikke kan. For det kræver mod, styrke og selvindsigt – og jeg er oprigtig stolt på dine vegne! 
Jeg kan genkende meget af mig selv i det, du beskriver, i øvrigt så fint, levende, komisk og sørgeligt på én gang (dette på trods af jeg aldrig selv har været helt derude, hvor du har…). Jeg synes, det er utroligt flot alt det, du gør; med hjemmeside, sms-klub, tv, artikler, radio-program, foredrag mv. Man må sige, du gør dit til at gøre en forskel, og jeg tror du vil ramme mange lige i hjertet. At læse din bog har faktisk givet mig mod og styrke til selv at gå i gang med at skrive en bog. På nuværende tidspunkt ved jeg dog ikke, om jeg nogensinde vil eller kan få den udgivet. Jeg vil i hvert fald sige tak for alt det din bog har givet mig på mange forskellige planer. Jeg var helt grådkvalt, da jeg var kommet gennem bogen (som jeg for øvrigt slugte!).
Du ønskes alt det bedste for fremtiden, hold fast i alt det du ved hjælper dig. Jeg er faktisk ret sikker på, at alt det du gør lige nu vil blive en kæmpe styrke for dig, det er godt gået. Held & lykke med det hele…

Kærlige hilsener & mange positive tanker, M.

Hej Mille

Jeg har været træt de sidste dage - har  ikke sovet særlig meget om natten...har nemlig ligget og læst i din bog, både tidlig og silde....og mig, der ellers falder spontant i søvn, bare jeg ser en bog eller tænder fjernsynet! Er du da vimmer for et liv, du har gennemgået, Mille! Det jeg vil sige er, at jeg synes, det er en fantastisk dagbog. At du er pisse god til at skrive, lækkert sprog! Kom faktisk til at grine, så jeg ikke kunne stoppe igen (især ved Henriettes første "lorte-menstruation") og til at græde. Derudover synes jeg, det er fantastisk, at du er så bevidst om dig selv, god til at analysere dig selv - og det var du faktisk FØR du begynder til psykolog! Der er mange mennesker, der går gennem livet med hovedet under armen og ikke fatter en skid eller sig selv. Og så vil jeg sige til dig, at du jo har livet FORAN dig, du er stadig fræk som en slagterhund, ung og smuk...og verden og mulighederne ligger åbne for dine fødder. Jeg håber virkelig, virkelig rigtig meget, at du kan blive ved med at arbejde dig i den rigtige retning og nedkæmpe de forbandede selvdestruktive tanker og blive mere og mere rask med tiden, for du fortjener sgu et godt liv, Mille!

Knus fra L.

Hej Mille...

Hvor er du en kanon person, selv om jeg overhovedet ikke kender dig...Tak fordi du har skrevet sådan en vildt god og detaljeret humoristisk bog om dit liv – lige hvad vi har brug for!
Jeg fik lyst til at skrive til dig og fortælle dig, hvor fedt det er, at du har kunnet skrive det hele ned og ønsker at stå frem – hatten af for dig! Shit du er cool… du rammer plet, så man er ved at tude og grine på samme tid – din humor er helt klart perfekt for os ”facaderamte”. Tror næsten mine forældre skal læse den bagefter… måske de kan følge tankerne lidt bedre, så de ikke kun tror, det er deres datter, der er småtosset.
Jeg vil også sige, at du skal være stolt af dig selv… og du skal vide, at vi er mange, der beundrer dig, at du stiller op og ønsker at dele ud af dine erfaringer… det er stort…

Mange hilsner fra H. – og jeg får virkelig lyst til at kæmpe med fornyet styrke nu!!

Kære Mille!

Tillykke med udgivelsen af bogen - det er stærkt og meget modigt af dig. Jeg har læst din bog, og med den ærlighed og åbenhed, du ucensureret serverer for mig, må jeg gentage mig selv: du er stærk og modig - egenskaber, der er PLATINIUM GULD værd at besidde! Du har givet mig et indblik i en ukendt verden for mig, og det er meget følelsesladet at læse, hvordan din sygdom har påvirket dit liv igennem al for mange år!
Jeg ønsker dig al det bedste - og hermed et kærligt los i rø... om at fortsætte det gode liv! Du fortjener det!

Kærligst D.

Kære Mille

Jeg har lige læst din bog, og jeg er simpelthen nødt til at skrive til dig, at du virkelig har fortjent den største respekt og kæmpe skulderklap. Det at åbne sit liv på den måde, du har gjort, kræver mod og styrke, som du har i stor stil. Det tror jeg ikke, mange har nosser til!
Jeg er selv uddannet sygeplejerske og har været i praktik på børne- og ungdomspsykiatrisk afd., hvor der bl.a. var unge piger med anoreksi. Jeg er oplært i at sidde på den forbandede modbydelige måde og kontrollere og hele tiden være på nakken for at tvinge dem til at spise, ellers var der straf. Hvor jeg dog skammer mig for at føje personalet og ikke sige fra. Jeg synes jo, det var forkert, men ville jo bestå min praktik og har i øvrigt altid været en pige, der ikke råber op, men smiler sødt og ikke siger fra for ja, min mening er nok ikke noget værd i forhold til andres... Men fanme jo! Det har jeg fået ud af din bog - vi er POWER-KVINDER og mindst lige så meget værd som alle andre! Intet mindre. Og ikke mindst har jeg virkelig lært meget om sygdommen og er overrasket over, hvordan det egentlig er. Jeg vil for altid tage det med mig, personligt, privat og fagligt. Tusind tak! Du er med til at gøre en kæmpe forskel for mange!
Jeg håber, du får et dejligt fremtidsliv, hvad det så end byder på. Rigtig held og lykke!

Kærlig hilsen M.

Hejsa

Så fik jeg købt din bog - og tillykke med den for resten! Hvor er det da stort! Tænk at udgive sin egen bog... at være forfatter. Wow siger jeg bare!
Jeg selv kæmper med en spiseforstyrrelse på 10ende år, og da jeg så og hørte dig i Go aften Danmark... jamen, det var jo nærmest MIG og MIT liv du fortalte om! Så din bog måtte jeg jo have fat i! Dog ikke kun pga. lighedspunkterne, men også for at støtte dig i din videre kamp og ikke mindst for at støtte op om udbredelsen af større viden og indblik i denne frustrerende sygdom! Jeg glæder mig til at komme i gang med den, og endnu engang stort TILLYKKE herfra.

Varme hilsener fra N.

Kære Mille!

Din bog blev "slugt" næsten ud i et stræk af mig...og jeg er absolut ikke kendt for at være en læsehest! Ca. otte timers læsning, (ja, er altså ked af at det ikke tog længere tid, sammenlignet med alt det arbejde du har haft..) Men hvilken læsning! Du skriver på en måde, der er både præcis, nuanceret, reflekteret, og samtidig simpel og hudløst ærlig...(og ikke mindst tragi-skrald-komisk), og det gør det både nærværende og vedkommende at læse. Ikke bare for de der kender dig og forstår mange af dine kampe, men for rigtig mange andre tror jeg.
Jeg havde regnet med, at din bog var god, men jeg er alligevel dybt imponeret. Det er meget mere en blot "En anoreksi-piges dagbog", men en smuk historie om en ung pige der bliver til kvinde. Er SÅ stolt på dine vegne.

Kæmpe kram – K.

Hej Mille

Jeg har ligget og læst din bog hele natten. Jeg kunne ikke lægge den fra mig igen. Den greb mig midt i hjertekuglen, og jeg har vekslet imellem at skraldgrine, græde og glædes ved dine ord (du har humor selv i de sorteste øjeblikke) og liv. Du må skynde dig at skrive den næste bog, for jeg glæder mig til at læse mere fra dig...
Det at få lov til at følge dig så tæt, som man ellers aldrig kommer andre mennesker var fantastisk. Du er en power-kvinde, og det er bare stærkt af dig. At turde stå frem og fortælle om dine indre kampe. Jeg tror aldrig, at jeg har forstået, hvor hård en kamp det har været for dig. Et sandt helvede
indimellem. Det må du undskylde. At jeg dybest set først virkelig har fattet det nu! Det er utroligt, at du er kommet så langt på din vej i livet. Meget længere end gamle mænd på 90 år med langt nisseskæg og hår i ørene (Smil).
Jeg vil i hvert fald anbefale den vidt og bredt. I boghandleren i forgårs havde de næsten ikke flere eksemplarer. Den flinke boghandler sagde; "Den går som varmt brød". Det er vildt på din udgivelsesdag...
ENDNU ENGANG: TAK FOR EN GRIBENDE LÆSEOPLEVELSE.

Kærlig hilsen M.

Hej Mille

Jeg sidder så her med den største klump i halsen, våde øjne og en ret så overvældende følelse indeni. Jeg har lige set dig i Go' aften Danmark. Igen har du gjort enormt stort indtryk på mig - denne gang blot stærkere egentlig (første gang var i Tværs på P3).
Jeg ved ikke rigtigt, hvad det er jeg gerne vil, eller hvad jeg prøver at sige, jeg kender det jo bare så godt, ik’. Tror bare jeg vil sige tak. Og tillykke med bogen! Den ligger faktisk allerede klar til at blive åbnet inde på mit skrivebord. Nu skal jeg lige sunde mig, tror jeg, og samle modet til at åbne bogen for alvor. Har kun læst bagsiden nu og tror det bliver en våd fornøjelse for Tudemarie her.
Det kommer lidt bag på mig, hvor stærkt du har gjort indtryk på mig. Det er sådan lidt vildt at opleve, når jeg aldrig har mødt dig eller snakket med dig, men jo faktisk kun set et glimt af dig inde i en tv-skærm og hørt din stemme gennem en højtaler. Men noget har altså ramt mig igennem alligevel. Tak fordi du findes, du gør allerede en forskel her.
Undskyld hvis jeg er lidt meget eller for påtrængende. Det er bare.. Ja..
En tanke, en solstråle og et stort tillykke til dig.

Knus og gode tanker fra E.

Hej Mille

Har lige læst din bog, og dine evner til at skrive kan ingen betvivle! Den er rigtig godt skrevet, og jeg har fået meget ud af at læse den – både personligt og fagligt, så jeg vil klart anbefale andre at læse den. Det er simpelthen så godt, at du har taget kampen op. Bliv ved med at holde fast i alle dine styrker, når fjenden dukker op indimellem, for du kan vinde!

Knus fra N.

Hej Rosin!

Det er så uvirkeligt stort endelig at sidde med DIN bog! Og netop vide hvor hårdt du har kæmpet for den. Hold da helt op, hvor er det gribende god læsning, så utrolig godt skrevet. 6 stjerner – den bliver en bestseller, er jeg sikker på J Den er simpelthen så fantastisk velskrevet og gribende. Vræl, er næsten løbet tør for Kleenex, hehe. Den er umulig at lægge fra sig igen. Du sætter ord på mine og en hel masse andre pigers følelser. Fuck, hvor er det godt, at din bog kommer – så er der mange, der ikke behøver føle sig mærkelige og alene mere. Tusind, tusind tak for dit mod til at åbne dine dagbøger for mig og hele verden. Verden har brug for dig!

Kærlige tanker fra din sveske

Hej Mille

Jeg ville bare lige skrive til dig, at jeg glæder mig til at læse din bog, og at titlen passer virkelig godt, for det er det man vil på den ene eller anden måde… bare forsvinde.
Jeg har hørt dig i Tværs og var ved at tude op til flere gange - det ramte hårdt.
Ønsker dig alt godt.

Mange hilsner fra A.

Hej Søs!

Også et stort tillykke med din fine hjemmeside her fra søs.
Du ved jo, hvor stolt jeg er ved at have dig som søster, og hvor meget du betyder for mig. Du er som de andre skriver super sej og en meget kreativ person!
Held og lykke fremover med alle dine projekter!

Knus og kram fra søs

Kære Mille!

Jeg glæder mig rigtig meget til at købe og læse din bog! Det er et super initiativ og fantastisk at du tør stå frem og fortælle din historie uden indpakning, jeg er SÅ stolt over at kende dig og synes du er super sej!

Mange knus F.

Hej Mille.

Ja det er rigtig lang tid siden vi har talt sammen - og øv hvor jeg synes det er ærgerligt.... Men man kan jo ikke lave om på fortiden kun ændre lidt i fremtiden. Så nu vil jeg gøre noget ved det... Og jeg håber selvfølgelig at det er i orden med dig.
Jeg var inde på din hjemmeside i går og jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige. Du er simpelthen for SEJ. Jeg tager hatten af for dig og kan slet ikke finde ord for den respekt jeg har for dig og de ting du gør. Måske er det noget rod det jeg skriver men jeg er så overvældet af en masse følelser at jeg ikke rigtig kan få dem beskrevet. Jeg har været så heldig at have kendt dig igennem mange år og jeg har i mange år efter jeg fandt ud af at du var syg ikke kunne forstå hvordan jeg bare kunne konstatere at du blev ekstrem tynd uden at reagere. Hvad pokker bilder jeg mig ind! Jeg skylder dig en undskyldning for ikke at gøre noget. Og ja, - jeg ved godt at jeg måske ikke kunne "redde" dig og hvis jeg skal være helt ærlig ved jeg ikke hvad jeg skulle have gjort. Men alligevel bebrejder jeg mig selv at jeg slet ingenting gjorde. Og selvfølgelig kan du ikke bruge det til noget, men jeg håber bare at du kan forstå at jeg altid har bekymret mig for dig.
At jeg så nu kan læse at du er rask igen og tilmed er så meget ovenpå at du kan udgive dit liv på bog - det tager jeg hatten af for. Du er intet mindre end et af de stærkeste og sejeste mennesker jeg kender. Du er og bliver en ener!
Jeg håber at du læser denne lidt rodede mail for hvad den er. Skrevet fordi jeg havde så mange følelser inden i mig som du skulle høre om, og skrevet fordi jeg har det skidt med at det var så lang tid siden vi havde talt sammen.
Jeg håber at vi snart kan ses.

Mange kærlige hilsner fra C.

Hej Mille,

Tillykke med din flotte hjemmeside!
Hvor er du sej - du er nok den sejeste jeg kender:) Jeg glæder mig rigtig meget til at læse din bog, men det bliver nok en hård omgang, når man er LIDT følsomt anlagt. Tudemarie her har allerede fået tårer i øjnene bare af overskriften! Jeg kender jo ikke rigtig noget til den verden du har levet i, så jeg glæder mig til at få din historie og (måske) få en forståelse af hvorfor?

Et kæmpe knus herfra – T.