Her kan du læse nogle af de kommentarer, som jeg har fået til "Resten skal nydes". Jeg bliver altid glad for en kommentar, så skriv gerne til mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Jeg er næsten igennem din nye bog, og jeg suger det til mig, som du skriver. Jeg er faktisk enig i stort set alt det, du skriver. Jeg kan genkende mig selv fra dig i næsten det hele. Det er skræmmende men rigtigt. Den erkendelse hjælper heldigvis og viser mig, at jeg skal se min frygt i øjnene og være den voksne kvinde, som jeg inderst inde er bange for at være.
Du skriver i kapitlet: "Hvem og hvordan er jeg uden spiseforstyrrelsen" at du skriver positive sætninger ned til dig selv. Jeg har netop gjort det samme og vil nu læse dem op for mig selv morgen og aften. Det er svært, men nu skal jeg gøre det til en rutine. Det er SÅ skræmmende at skulle være SIG SELV. For ja, det er bare nemmere og mindre ansvarsfuldt at være nede i hullerne og i selvmedlidenheden. Det er nemmere at bekræfte sig selv i, at man er en fiasko og ikke er ligeværdig og har samme chancer som andre. Det sted kender man (jeg).
PUHA. Der er lang vej igen. Shit det virker farligt at blive voksen og måske blive en succes. Jeg bevæger mig på ukendt land.
TAK for din inspirerende bog. Det er vis læring og hårdt arbejde, som er endt ud i den fantastiske bog! TAK.

Ville lige skrive til dig og sige tusind tak for bogen. Jeg er nu færdig med den! Har bare været så grebet af den, at jeg virkelig har 'slugt' den ;-) Du skriver fantastisk! Det er så rart at læse den, og hver gang jeg læser en linje, kan jeg kende mig selv i det!
Det er helt rigtigt, det du skriver med, at man skal GØRE noget. Ikke bare læse din bog, ind på hylden med den og tænke 'hvor er hun sej, Mille'. Nej man skal SELV i gang!!! Og det er det, der er det sværeste! Tage skridtet og komme over på den anden side af bakken.
Spørgsmålet 'hvad/hvem er jeg uden anoreksien' tænker jeg virkelig meget over. Så efter jeg har læst din bog, vil jeg begynde at tænke over, hvem jeg er.
Tusind tak for en fantastisk bog!

Min mor siger hun også vil læse den nu ;-)

Alt held og lykke med din pige i maven. 

Faktisk har jeg brugt en af dine øvelser i dag: begyndte at tænke gode tanker om mig selv fra morgenstunden – du ved sætninger i hovedet, jeg blev ved med at gentage. Jeg skulle til behandlingen i dag, og i modsætning til hvad jeg plejer (jeg er ikke god nok, har ikke noget at bidrage med, de andre er klogere, smukkere osv. end mig), tænkte jeg modsat! Det gjorde, at jeg lynhurtigt faldt i snak med de andre piger i venteværelset og på initiativ fra mig! Kropsøvelserne, vi lavede, fandt jeg langt mindre irriterende, og jeg snakkede i gruppen, som jeg sjældent har prøvet! Jeg spiste morgenmad hjemmefra (plejer jeg jo ikke, når jeg skal vejes), og jeg vidste, at jeg ville have taget på siden sidst pga. bl.a. menstruation. Det plejer at påvirke mig negativt men ikke i dag! Jeg er sikker på, at de andre kunne mærke, at jeg var anderledes positiv. Mange af de andre havde tabt sig ret meget i dag, men jo altså ikke mig. Der kom lige en lille snert af "øv, hvorfor er det ikke mig", men jeg vendte det hurtigt til at være godt for mig og ok, at det ikke var mig i deres situation! Det har været vildt anderledes selvfølgelig og lidt: "ej, det er da forkert at tænke så venligt om mig selv", men ved nærmere eftertanke er det jo underligt, fordi det er uvant! Sådan er alting man ikke kender til... Jeg må prøve at holde fast i de gode tanker. Det var i hvert fald tankevækkende!

Så har jeg fået læst din bog. En virkelig god bog, der rørte mig på flere punkter. Mange af de råd og ting du skriver, kan også sammenlignes/hjælpe, hvis man har OCD. Du skriver på et tidspunkt i bogen, at du ved, at du aldrig vil komme så langt ud igen, hvor folk så siger, at det kan du aldrig vide. Men jeg har det på samme måde, at selv om min OCD svinger utrolig meget, så kommer jeg aldrig til at ramme bunden lige så hårdt som i mine teenageår. Det vil jeg simpelthen ikke tillade mig selv! (…)
Din bog er virkelig en god bog, der vil kunne hjælpe en masse! Du er en kæmpe inspiration for mig, selv om jeg ikke har en spiseforstyrrelse, men på mange af områderne minder tvangshandlingerne, tankerne osv. også om OCD.
Kæmpe respekt for dig og din nye bog!

Rigtig glædelig jul til dig og tusind tak for din bog, som jeg har givet mig selv i julegave J Jeg læste i den til kl. 02.30 i nat og har fortsat her til morgen! Det er SÅ inspirerende og hjælpsomt at læse om din vej til at finde ind til DIG på, og det giver mig LYST til også at finde ind til MIG! Og ved dit afsnit om at mærke, hvad man har lyst til at spise, fik det mig til at tænke på, hvad jeg egentlig havde lyst til at spise lige i det øjeblik J Vildt, det tænker jeg virkelig sjældent over, fordi jeg i stedet spiser på baggrund af noget, der er svært at håndtere – du giver så mange gode remindere og kærlige opvågninger, som virkelig giver stof til eftertanke!
Det føles som om, at jeg kender dig og har en nær relation til dig, når jeg læser dine ord. Som om du inviterer mig ind og er nærværende sammen med mig, som om jeg kan mærke dig. Derfor er det så dejligt at læse dine ord, fantastiske Mille, selv om de også er konfronterende og kan føles hårde og konsekvente, for de er samtidig kærlige og forstående, og DU ved om nogen, hvor svært det er at erkende, at ansvaret ligger hos én selv, og at der lige netop ikke er nogen, der kan tage det for os!
TAK for DIG og DINE bøger Mille! <3

Jeg sad lige og læste din bog og skulle så hen til spejlet for at tage make up af. Så kiggede jeg ind i spejlet og tænkte, at jeg lige for sjov ville prøve det der med at sige "du er smuk" – det har jeg ellers aldrig troet sådan rigtigt på. Men jeg sagde det, og det føltes vildt underligt, og så blev jeg ved med at sige positive ting, og jeg huskede at sige "jeg er", ikke "jeg vil gerne, eller ønsker at være". Det var virkelig en underlig oplevelse men fandt ud af, at jeg faktisk er heldig med mange ting, og at jeg blevet bedre til mere.

Av, du rammer mig lige i solar plexus med mange af de ting, du skriver, Mille!