"Lad mig bare forsvinde" slutter med, at jeg er ude for en trafikulykke, og det er herfra, at "Hvor ser du godt ud!" starter (så det er altså fortsættelsen). I den kan du læse om tiden, hvor jeg er rask – i andres øjne i hvert fald. Det er igen uddrag fra min ægte dagbog fra august 2007 til januar 2009. Du kan læse om de kampe, som jeg stadig har, til trods for at man altså ikke kan se det på mig. Udenpå ser jeg sund og rask ud. Men indeni er der stadig kampe, der skal kæmpes. Jeg øver mig hele tiden i at holde fast i mig selv, i at turde mærke mig selv, mærke mine følelser i stedet for at flygte fra dem, og jeg øver mig i nærhed og nærvær.

Ud over min dagbog indeholder bogen også en miniguide. Jeg fortæller om, hvad jeg synes har hjulpet mig ud af anoreksien, så du kan se, hvad der kan være relevant at arbejde med.

Jeg håber, at min bog viser, at anoreksi forfølger én i mange år, hvis man længe har gået med det ubehandlet. Selv om vægten bliver normal, er det ikke bare væk. Tankerne er der endnu - man har blot lært at tackle dem bedre.

”Hvor ser du godt ud! – en ’rask’ anoreksipiges dagbog” er min anden bog, og den udkom d. 7. maj 2009 på Forlaget Aronsen.