Kommentarer til mine foredrag

Jeg modtager mange kommentarer på mail (tak!!). Herunder har jeg samlet nogle af dem:

Det var virkelig en god aften i går!! For det første er du jo en fantastisk pige, som har så mange gode kvalifikationer... Derudover er du samtidig rigtig god til at holde foredrag, hvilket min kæreste også synes! Han var rigtig glad for at have været med, og flere gange på vej hjem sagde han til mig, at han allerede nu havde mere indsigt i, hvordan jeg har det... Han kan bedre forstå det! Og spurgte mig også om en masse ting i forhold til anoreksien, hvilket han heller aldrig rigtig har gjort!

Jeg blev virkelig glad, eller glad er måske det forkerte ord at bruge, men jeg blevet hvert fald rigtig lettet, da du også påpegede at en spiseforstyrrelse faktisk ikke handler om mad og vægt!

Nu har jeg selv været indlagt omkring 8 gange, og hver evig eneste gang, har de bare udskrevet mig, efter at jeg har ramt min målvægt. Jeg har aldrig fået den hjælp, som jeg egentligt har haft brug for! Selvfølgelig, har det jo også været vigtigt at få mig normalvægtig, men jeg har altid, ligesom dig, tænkt at man skulle arbejde med tankerne og grunden til anoreksien også! Dette er der bare ikke nogen, der har villet...

Jeg blev afsluttet i behandlingen i december sidste år, fordi de ikke kunne tilbyde mig samtaleterapi, efter jeg havde nået min normalvægt....

Så jeg har altså gået uden behandling lige siden... uden at være "rask"... Jeg har så ENDELIG fået samtaler hos en psykolog efter 10 måneder.... Og ved du hvad det første han sagde til mig var, da han hørte jeg havde anoreksi?

"Det kan man jo slet ikke se på dig......" Og jeg ved jo også godt at jeg er på min normalvægt, men som du selv siger, så er det jo bare ikke nok til at være rask... Blev så sur og ked af det....

Puha sikke en lang smøre jeg fik skrevet der! Du behøves overhovedet ikke læse det hele... Kan sagtens forstå, hvis du ikke har tid eller lyst til det! Jeg havde bare lige brug for, at få skrevet til dig, at jeg virkelig havde en god aften i går! Du satte en masse positive tanker i gang hos mig, og jeg fik en følelse af, at jeg er nød til at tage de sidste mange skridt helt ud af anoreksien... Det bliver helt sikkert en hård kamp, men med dig som forbillede og motivation, så tror jeg på, det nok skal lykkes!

Held og lykke fremover og med babyen! Jeg håber vi ses igen! :)

Hej Mille..

Ih, du Mille.. eller fristes til at sige... Åhhh Mille... vender jeg tilbage til..
Først og fremmest tusind tak for et fantastisk foredrag. Sikken åbenhed og hudløs ærlighed du fortæller med. Det er skønt, det er dejligt, og man kan "mærke" dig.. Det som du selv har haft svært ved igennem de mange år.. at mærke dig selv.. !!
Når jeg skriver Åhh Mille… er det fordi jeg simpelthen kan identificere mig selv med dig. Flere gange når du stod og sagde noget, og du sagde "det er svært at forklare, men kan I følge mig?" havde jeg lyst til at rejse mig op og sige "jaaaeeehh”. Jeg har bare været i den modsatte grøft.. overspiser.. 
Tro mig Mille. Alle der kommer til dit foredrag har uden tvivl en lignende historie at kunne berette.. enten på den ene eller anden måde… og derfor giver det så meget mening, når du står og fortæller din historie. Og man kan sagtens følge/forstå dig, selv om det kan være svært at forklare.
Jeg har efterhånden været til en del foredrag, men ikke et der har kunnet komme på højde med dit. Til det vil jeg sige: Du er meget billig med dine billetpriser. Det dyreste jeg har været til kostede 250. Det var rimelig ok. Men 90 kr. Mille... Du skulle overveje, om du ikke skal tage noget mere, for det kan du sagtens gøre, og du kan også sagtens eksponere dig selv noget mere, så folk får øjnene op for, hvem du er, og hvad du kan byde ind med, for du har en spændende historie at fortælle... trist/vemodigt.. og alligevel er du der, hvor du er nu.. en dejlig kvinde der er kommet på den anden side... Og som du sagde: "Jeg ved jeg aldrig kommer ind i det helvede igen". Flot Mille!!!
Jeg glæder mig til at læse dine bøger. Jeg vil fortælle vidt og bredt om dig, så der kommer mange flere til dine foredrag. Alt godt til dig fremover Mille! Og hvem ved.. vi ses måske igen en dag til endnu et foredrag.. :)

Mange tanker fra A.

Hej Mille,

Jeg har været utrolig glad og meget beæret over den hjælp, du har ydet mig og over, at du har gidet og ikke mindst haft overskud til at svare sådan en tosse som jeg :) Det har virkelig betydet meget for mig, og det mest imponerende er, at jeg ved, at jeg langt fra er den eneste, du har haft den betydning for. Det bør du virkelig være stolt over, og jeg har evig respekt for det. Din hjælp har holdt mig oppe og givet damp til at fortsætte, da det var sværest.

Du er et af de mest inspirerende mennesker, jeg har mødt, og dit foredrag jeg deltog i, står stadig som en klar erindring i mig. Din udstråling, din ærlighed og dit nærvær…

De kærligste og bedste hilsner D.

Hej Mille

Jeg hørte dit foredrag i Ballerup, og jeg må sige, at jeg sjældent har oplevet et så nærværende menneske, som du er. Og du fik sagt nogle ting, der virkelig sætter sig fast. Du har sat tanker i gang om at føle sig selv og sine behov, og det vil jeg sige dig stort tak for. Og fortælle dig at dem der har dig tæt på livet kan kalde sig selv nogle heldige mennesker.

Kram S.

Hej Mille

Jeg forestiller mig, at du har modtaget mange lignende mails, men jeg føler alligevel behov for at lade dig vide, hvilken forskel din historie gør for mig. Jeg var med til dit foredrag i Ballerup d. 30/10, og det betyder meget for mig at have mødt dig. Du virker på mig som et oprigtig, ærligt og særdeles hjertevarmt menneske. Dit store engagement ud i at hjælpe andre, som er i eller på vej ud i det du har været igennem er misundelsesværdigt. Du er et forbillede og til stor inspiration og beviser, at man godt kan få et meningsfuldt liv, selv efter så mange år. Jeg har læst dine to første dagbøger. De gjorde stort indtryk, især fordi jeg i høj grad kan genkende mig selv i det du beskriver. Hvor jeg ikke selv rigtig har kunnet og stadig har svært ved at sætte ord på det, der foregår indeni, så er det så rammende, som du beskriver det.
På opfordring og med støtte fra min veninde - hende jeg var til dit foredrag sammen med - var jeg efterfølgende oppe og hilse på dig. Jeg havde allerede inden følt et behov for at fortælle dig, hvad det har betydet for mig at læse dine bøger og derigennem opleve, at det kan lade sig gøre at finde tilbage til et tåleligt liv. Det var imidlertid meget grænseoverskridende for mig, både fordi jeg har svært ved at tale om min situation, og fordi jeg normalt ikke har mod på at henvende mig til mennesker, jeg ikke kender. Din måde at tackle, at jeg blev berørt af situationen betød, at jeg bagefter ikke følte mig så forlegen over min reaktion og noget stammende tale, men i stedet oplevede det som noget positivt. Tak for det!

Kærlig hilsen C.

 

Hej kæreste Mille!

Jeg er elev på Hoptrup Efterskole, hvor du jo var og holde fordrag for et par uger siden. Jeg blev helt vildt rørt over alt, hvad du havde at sige, og det gjorde virkelig stort indtryk på både mig, men også resten af skolen ved jeg. Jeg er så betaget af din måde at stå frem på og fortælle din historie. Du er så personlig og har de bedste måder at forklare på, der virkelig rammer plet. Du er sådan et behageligt menneske, og på en måde føler jeg, at du egentlig siger mange ting, som jeg allerede har tænkt selv. Det var virkelig spændende at komme så tæt ind på livet af dig og også opleve, hvor imødekommende du var, da vi snakkede kort bagefter (også selv om jeg var ret meget tudemarie der). Jeg er nu gået i gang med dine bøger og nyder virkelig at læse dem! Derfor ville jeg bare lige skrive og fortælle dig, hvor imponeret jeg er over dig som person, og hvor dyb respekt jeg har for, at du kan gøre indtryk på så mange mennesker.

De kærligste hilsner fra S.

Hej seje Mille
Jeg var til det foredrag, du lavede på Hoptrup Efterskole, og jeg var rigtig rørt. Jeg synes, du er så pokkers sej, og jeg er rigtig glad for, at du ville fortælle os din historie, selv om det gør ondt.
Mille du er en rollemodel med karakter, og jeg blev så inspireret af dig.
Tak for et rigtig spændende foredrag.
Kærlig hilsen A., Elev på Hoptrup Efterskole.

PS. Jeg tror aldrig, at vi har givet en så stor og helhjertet klapsalve, som vi gjorde efter dit foredrag. Anerkendelse og respekt. 1000 tak.

Hej Mille. Jeg er elev på Hoptrup Efterskole og var med til dit foredrag. Jeg synes, det var virkelig spænende, og jeg er så glad for, at du deler dine erfaringer. Det er fantastisk at se, at du, efter 14 år, kan komme ud af et madhelvede, og at din krop faktisk stadig fungerer. Det giver mig ufatteligt meget håb.
Jeg blev meget rørt, da du læste dit digt, som omhandlede det at stikke en finger i halsen og brække sig. Jeg mærkede tårerne, fordi jeg følte det passede perfekt på, hvordan jeg føler, når det sker for mig.
Tusind tak for at du brugte tid på os. Det var virkelig godt. Jeg ønsker dig alt godt fremover.
Med venlig hilsen R.

Hej Mille
Tusind tak for et super foredrag på Hoptrup Efterskole. Jeg kunne genkende rigtig mange ting til det, du sagde, selv om jeg ikke har haft anoreksi eller bulimi, men har overspist, da jeg følte et tomrum (som jeg sommetider stadig føler) fordi min bedsteveninde svigtede mig for 4 år siden.
Jeg blev virkelig glad for dit foredrag, fordi jeg kunne genkende så mange ting og vide, at jeg ikke er den eneste som (har) føler sådan. Du har givet mig nogle nogle råd, som jeg er rigtig glad for, og som jeg tror vil bruge lidt oftere i mit liv.
Venlig hilsen K.

Hej Mille, hørte dit foredrag på Hoptrup Efterskole og synes, at det er virkelig modigt gjort at stå frem og fortælle din historie, og når man kan mærke at det også rører dig. Jeg blev selv rørt over det og sad med tårer i øjnene, men du gjorde det godt, held og lykke fremover!

Hej Mille

Jeg hørte dit foredrag i Odense og er dybt fascineret af dig! Fascineret af at du er nået så langt men stadig erkender, at du er lidt "sær". Erkender det og accepterer det (hvis jeg har forstået det ret i hvert fald!). Fascineret af dit mod til at fortælle din historie. Fascineret af måden du fortalte din historie på.. Så levende og oprigtigt. Fascineret af at du fortæller med hjertet og ikke læser op. Så ja… jeg er vist bare ret så fascineret! Du giver håbet og lysten videre, hvilket er en fantastisk evne at ha’! Så hvis jeg kunne, hørte jeg hvert eneste foredrag!

Kh. T.

Kæreste Mille

TAK for foredraget i går! Det har virkelig sat mange tanker og følelser i gang hos mig, og hvor er du altså bare BEUNDRINGSVÆRDIG!!

Det var så dejligt endelig at se dig i virkeligheden, og du er virkelig elskelig <3

Jeg vil videre, og jeg vil turde være MIG. Takket være dig vil jeg ikke blot lade det forblive en tanke, som det så uendeligt mange gange har været før. Nu skal det også blive til handling - hvilket er pisse skræmmende allerede nu, mens jeg skriver det - mens jeg endnu en morgen har sprunget      morgenmaden over.. Men jeg VIL, for jeg fortjener at have det godt, og jeg er god nok!

Puha sikken en ambivalens jeg føler lige nu!

Må du have en vidunderlig dag som DIG dejlige MILLE<3

TAK FOR DIG!

De kærligste tanker fra A.

Hej Mille

Jeg bliver simpelthen lige nødt til at skrive til dig. Dit foredrag i går "sidder" stadig i mig. Det var virkelig intenst og spændende at få indblik i!! Jeg har fortalt veninder og kollegaer om din historie. Jeg kunne simpelthen ikke la' vær'!!

Jeg har aldrig selv haft en spiseforstyrrelse, men stadig ramte din historie mig. Det var rørende, varmt, ærligt, givende, lærerigt og MEGA beundringsværdigt. Jeg har den dybeste respekt for dig, og synes det er SÅ stærkt, hvordan du kan stå og fortælle SÅ intenst omkring din kamp.

Jeg følte derfor, at jeg bare MÅTTE skrive og sige tak. Tak fordi du delte det med os fremmede. Det er vanvittigt modigt, hvad du gør. 
Både i form af dine bøger og din klientvejledning... men mest af alt hvordan du stiller dig op og lukker os andre ind.

Du er et forbillede og en KÆMPE inspirationskilde – hvad enten man har haft spiseforstyrrelse eller ej.

Fortsæt dit fantastiske arbejde – må du få ENDNU mere held og medgang i det. Jeg vil anbefale dine bøger!
Jeg vil fortsætte med at fortælle din historie!

Held og lykke fremover Mille!!

Søde Mille, 

Tak. Det er det eneste, jeg kan få over mine læber, når jeg mindes dig og dit foredrag i tirsdags. Tak er kun et ringe ord, som man siger. Men det er alligevel et stort ord, der har evnen til at udtrykke præcis den følelse, jeg sidder med nu. Jeg har aldrig været til et foredrag så jordnært og inspirerende som dit. Jeg hengav mig fuldstændig til din historie og det, du havde at dele med os, der sad i rummet. Som du selv sagde, så fyldte du rummet, og du gjorde det med stil!

Jeg håber på, jeg selv en dag kan stå foran spejlet og turde åbne øjnene og acceptere mig, som den jeg er. Du er en inspirationskilde for alle kvinder! Hold aldrig op med det, du gør!

Allerkærligst, S.

Hej Mille

Jeg har hørt et par af dine foredrag, og jeg har læst dine bøger. Du kan være stolt af alt det, du har udrettet. Det har hjulpet mig til at se tingene lidt mere positivt, fået mig til at se i den rigtige retning. Og givet mig håb...

Og jeg tror, at der er rigtig mange, der vil kunne hente hjælp fra dig.

Hilsen T.