Så spis dog normalt!

(irriterende sætning)

Hvordan er det at leve - eller rettere overleve - med anoreksi gennem mange år? Hvordan kan en intelligent og fornuftig pige få sig selv til at være så destruktiv over for sig selv? Hvorfor er maden farlig? Hvad handler anoreksi om? Hvad kan man gøre som pårørende? Hvordan bryder man ud af madhelvedet og får sit liv tilbage?

Jeg fortæller min egen historie humoristisk og hudløst ærligt. Alle spørgsmål er velkomne - facaden er smidt!

Foredraget henvender sig både til behandlere, til pårørende og selvfølgelig til personer med spiseforstyrrelser. Jeg garanterer for et tankevækkende foredrag!

Jeg har holdt foredraget siden 2008, men der er hele tiden kommet mere og mere på i takt med min egen udvikling. I dag kan jeg fortælle en masse om vejen UD, hvilket jeg ikke kunne i starten. Så du kan altså både spørge mig om, hvordan det er at være i det, om de første spæde skridt ud, om det der for alvor hjalp mig samt spørge om tiden efter, hvor jeg har fundet mig til rette i mig selv. Hvordan har jeg det nu, og hvordan holder jeg fast i at have det godt?

Vil du have mig ud og holde foredraget? Så lad os lave en aftale! Skriv til mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.