Måske kender I det, at man har en fornemmelse af, at man har en mission i dette liv? Noget man bare SKAL. Det "kalder" på én. Og hver gang man bevæger sig væk fra det, er det som om, at noget indeni skriger: neeeeeeeej!

Hver gang jeg er bevæget mig væk fra at skrive, er det sket. Hele min krop har strittet imod. Uden min skrivning, fungerer jeg ikke. Men det er ikke bare det at skrive. Det er at inspirere andre gennem mine skriverier. Jeg elsker at få andres små grå til at rotere en ekstra gang, så de bliver fascineret, inspireret og også provokeret. Og ikke mindst så der sker positive ændringer i deres liv. Jeg elsker at se andre VOKSE og STRÅLE!

Jeg har kigget tilbage i min dagbog, og d. 14. marts 2007 skrev jeg følgende:

"Min drøm....hmm...luk øjnene, mærk efter og skriv det første, som du tænker. Jeg vil være et festligt indslag! Det er min drøm. At bidrage med positivitet, humor, sjov, glæde og at få andre usikre kvinder og mænd til at tro på sig selv og turde springe ud, som jeg gør nu."

Jeg kan ikke lade være med at smile, når jeg læser det :) For jeg sprang ikke selv ud der, selv om jeg gerne ville og troede, at jeg ville gøre det! MEN jeg har ubevidst levet efter den drøm siden.

Jeg ER sprunget ud som MILLE nu, for jeg har fundet lysten til mig selv. Men om jeg er blevet et festligt indslag, vil jeg lade jer om at vurdere :) Jeg ønsker i hvert fald at sprede lyst og glæde til jer alle!